U gebruikt een ernstig verouderde versie van Internet Explorer.
Om deze website te kunnen bekijken heeft u Internet Explorer 10 of hoger nodig.
U kunt de nieuwste versie gratis downloaden via deze link:
http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/download-ie

Webshop
contact

0416 696033

Webshop
contact

0416 696033

Kalender

29-09-2016:
Van 27 t/m 30 januari 2017 staan wij op FloraDecora in Frankfurt!

Facebook

Onze laatste gieters gaan eruit, dus neem snel contact op via info@pt-creat...

Milieu

"Milieuvriendelijk produceren vinden we zeer belangrijk, net als het minimaliseren van energiegebruik en het scheiden van afval. Dit in combinatie met het gebruik van zonnepanelen, LED-verlichting en een warmte-krachtkoppeling verschafte ons het MPS-GAP-certificaat.
Bekijk ons certificaat hier.

Daarnaast is er bij onze medewerkers een groot sociaal- en milieubewustzijn door middel van zeven verschillende afvalstromen.

Ook vanuit consumenten, kwekers en handelaren komt er een steeds grotere vraag naar milieubewuste producten."

Mark Timmermans
Directeur PT-Creations

Over ons

PT-Creations is een dynamisch, modern bedrijf met een eigen import, eigen boomkwekerij, bloembollen op pot en een zeer professionele productielijn.

Door alles in eigen hand te houden, kan er zeer concurrerend te werk worden gegaan en wordt de hoge kwaliteit van de producten gegarandeerd. Voor ieder jaargetijde worden passende plantarrangementen ontwikkeld. Creatief, met passie bereid en volgens de laatste trends.

De dagverse planten worden geselecteerd op de beste kwaliteit en rechtstreeks ingekocht bij kwekers. Het assortiment keramiek, decoraties, glas- en mandwerk wordt geïmporteerd uit verschillende landen met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

PT-Creations levert onder andere aan exporteurs, groothandels, retail, tuincentra, lijnrijders, benzinestations, bloemisten en alle FloraHolland-veilingen.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.

VACATURES

Allround Magazijnmedewerker (40 uur)

Als Allround Magazijnmedewerker (tevens op heftruck) ben je onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende goederen en de plaatsing ervan op de daarvoor bestemde locaties, het verzamelen van orders vanaf de aangegeven locaties, het gereedmaken van orders voor productie, het op orde houden van ons magazijn en alle overige magazijnwerkzaamheden.
Je hebt enige ervaring met computers, werkt accuraat en met gevoel voor service. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal minimaal voldoende in woord en geschrift. Verder ben je flexibel in de arbeidstijden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Een geldig reach- en/of heftruck-certificaat en enige ervaring in het werken met handscanners is een pré.
We bieden je een cao-gerelateerd salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer.

Interesse in deze vacature?
Stuur je sollicitatiebrief met c.v. dan vóór 18 september 2016 naar PT-Creations B.V., Wijksestraat 27, 4261 TV Wijk en Aalburg of naar vacatures@pt-creations.nl

Scholieren

Ben je 15 jaar of ouder, wil je graag iets bijverdienen en wil je na schooltijd of op zaterdagochtend werken? Wil je leuk en afwisselend werk doen en wil je werken in een leuk team?
Stuur dan een brief of e-mail met je gegevens naar PT-Creations B.V., Wijksestraat 27, 4261 TV Wijk en Aalburg of naar vacatures@pt-creations.nl

Algemene sollicitatie

Zijn er geen passende vacatures aanwezig, maar heb je toch interesse in werken bij PT-Creations? Ben je een harde werker en is vroeg opstaan geen probleem voor je? Vul dan onderstaand formulier in en verras ons!

Contact

Contactformulier

Adresgegevens

PT-Creations B.V.

Wijksestraat 27

4261 TV  Wijk en Aalburg

Nederland

 

Telefoon:

0416 696033

Fax:

0416 696086

E-mail:

info@pt-creations.nl

 

Facebook:

www.facebook.com/ptcrea

LinkedIn:

nl.linkedin.com/company/ptcrea

 

KVK:

50126733

Route